Kindow heeft Sander Geerts en Mathijs Pieters aangesteld als respectievelijk Project Manager en Product Manager. De aanstellingen passen perfect bij de groeistrategie van Kindow en zal de dienstverlening richting haar klanten naar een nog hoger niveau tillen.

Sander en Matthijs zullen zich gaan bezighouden met de
voorbereiding en de realisatie van projecten en het signaleren van duurzaamheidskansen in de markt. Daarnaast zullen ze zich ook richten op productverbeteringen, het bewaken van het kwaliteitsbeleid en het mogelijk maken van nieuwe innovaties. Om dit te realiseren gaan ze nauw samenwerken met zowel het commerciële- als het ontwikkelteam. Bovendien zijn ze het aanspreekpunt zijn voor klanten en uitvoerende partnerbedrijven, zodat deze continu op de hoogte blijven omtrent de voortgang van projecten.

Sander Geerts, Project Manager bij Kindow: “De functie spreekt mij vooral aan omdat ik het een uitdaging vindt om de spil te vormen binnen diverse projecten en te zorgen dat het eindresultaat aan de verwachting van de klant voldoet. Ik ben daarnaast op de Kindowtrein gestapt omdat het een ambitieus bedrijf is dat in een relatief korte tijd een unieke zon- en daglichtregeling heeft ontwikkeld, die volledig geautomatiseerd de zon volgt. Op deze manier kunnen klanten natuurlijk licht optimaliseren, de energie-efficiëntie verbeteren en het comfort en de productiviteit maximaliseren.”

“Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Kindow. Ik werk graag met mensen en vind het daarnaast interessant om me te verdiepen in innovatieve en duurzame oplossingen,” aldus Mathijs Pieters, Product Manager bij Kindow. “Ik heb het idee dat deze functie hier perfect aan voldoet. Daarnaast had ik meteen het gevoel dat de sfeer en de toekomstvisie van het bedrijf heel goed passen bij wat ik nastreef.”
 

Sam Kin, CEO en medeoprichter van Kindow: “Dankzij deze nieuwe versterkingen kunnen wij onze projectorganisatie verder professionaliseren en de uitrol van onze Kindow Rollers versnellen. De ervaring van Mathijs en Sander op het gebied van productontwikkeling zal ons helpen in de ontwikkeling van onze oplossingen en zorgen voor verdere groei. Bij Kindow is klanttevredenheid een kernwaarde en deze uitbreiding van het team draagt sterk bij aan de verankering daarvan.”